رویدادهای تعمیر و نگهداری در آینده وجود دارد که ممکن است خدمات ما را تحت تأثیر قرار دهد اطلاعات بیشتر

آموزش مدیریت و تنظیمات دامنه ها Domain Setup پرینت


اضافه کردن Domain جدید در Direct Admin

ممکن است شما مایل باشید بر روی هاست خود، چندین وبسایت متفاوت راه اندازی کنید. برای این کار لازم است که به هاست خود، دامنه های جدیدی اضافه نموده و آنها را مورد استفاده قرار دهید. پیش از هر چیز در نظر داشته باشید که پلن هاستینگ شما باید به شما اجازه ی اضافه کردن دامنه ی اضافی را بدهد، وگرنه قادر به دنبال کردن این آموزش نخواهید بود. مثلا فرض کنیم شخصی پلنی را خریداری کرده که از هیچ گونه دامنه ی اضافی بر دامنه ی اصلی وی پشتیبانی نمیکند، بنابراین این شخص تنها قادر است یک سایت بر روی هاست خود راه اندازی کند و اضافه کردن دامنه های بیشتر برای وی امکان پذیر نمیباشد. اما مثلا اگر پلن هاستینگ شما از 5 سایت اضافی پشتیبانی نماید، آنگاه شما قادر هستید 5 دامنه ی متفاوت دیگر نیز به هاست خود اضافه کرده و آنها را مورد استفاده قرار دهید. اضافه کردن یک دامنه به هاست در دایرکت ادمین، عمل بسیار ساده ایست که در اینجا با هم به مرور مراحل آن میپردازیم. این آموزش بر اساس قالب پیش فرض دایرکت ادمین در ونداهاست تهیه شده، و تصاویر ارائه شده ممکن است بر اساس قالب مورد استفاده ی شما، با چیزی که شما در پنل خود مشاهده میکنید کمی متفاوت باشند. اما اصول آموزش به شرح زیر است .

1-      ابتدا وارد کنترل پانل هاست بشوید . ( مشاهده راهنمای ورود به کنترل پانل هاست )

2-       روی لینک Domain Setup در صفحه اول کنترل پانل کلیک کنید :

 

 

 

 

 

 

برای اضافه کردن یک دامنه به اکانت خود، روی لینک Add Another Domain که در بالای صفحه قرار دارد کلیک نمایید. (مطابق تصویر زیر)

 

 

عد از کلیک روی Add Another Domain صفحه ای مشابه شکل زیر برای شما باز شده و از شما اطلاعات دامنه ی جدیدتان را درخواست میکند :

 

 

حالا مراحل را به شکل زیر پیگیری کنید :

– در فیلد Domain باید نام دامنه ی جدیدتان را وارد کنید. توجه داشته باشید که در این بخش به عنوان از حروف بزرگ، www و یا http :// استفاده نکنید.

– در بخش بعد یعنی Bandwidth میتوانید مقدار پهنای باند مجاز برای این دامنه را تعیین کنید. میتوانید این مقدار را بدون تغییر باقی بگذارید تا هم اندازه ی مقدار اصلی اکانت باشد و یا به دلخواه خود آن را تغییر دهید.

مقدار این پارامتر بر اساس مگابایت است. کار جالبی که میتوانید انجام دهید این است که مقدار پهنای باند دامنه های خود را به نحوی تنطیم کنید که کمتر از مقدار مجاز اکانت باشد تا در صورتی که پهنای باند دامنه به اتمام رسید، به ساسپند شدن تمام اکانت شما و عدم دسترسی به دایرکت ادمین نشود.

– در فیلد Disk Space میتوانید مقدار مجاز فضای دیسک را برای این دامنه محدود کرده و یا آن را دست نخورده بگذارید تا این مقدار معادل حداکثر فضای موجود در اکانت باشد.

– سه پارامتر دیگر یعنی Secure SSL, CGI Access و PHP Access را ترجیحا بدون تغییر باقی بگذارید مگر اینکه واقعا به تغییر آنها نیاز داشته باشید.

توجه داشته باشید که تغییر این سه پارامتر تنها در حالتی تاثیر گذار است که در پکیج شما این امکان به شما داده شده باشد. مثلا اگر کسی برای دامنه اش Secure SSL را فعال کند ولی این امکان در پکیج وی غیر فعال باشد، فعال کردنSSL  کاملا بی تاثیر بوده و بجای پیروی از دستور کاربر، از اطلاعات پکیج استفاده خواهد شد.

– در پایان بر روی Create کلیک کنید تا دامنه به لیست دامنه های شما اضافه شود.

توجه کنید که دی ان اس های دامنه ی جدید را نیز باید مطابق با دی ان اس های دامنه ی اصلی به دی ان اس های ونداهاست تغییر دهید.

برای اینکه بتوانید از طریق فایل منیجر از دامنه ی جدید خود استفاده نمایید، کافی است پس از ورود به فایل منیجر، به فولدر Domains بروید و با انتخاب دامنه ی مورد نظر، به آن وارد شده و آن را مورد استفاده قرار دهید.

چگونه نام یک دامنه را ویرایش کنیم؟

فرض کنید دامنه ای که به هاست خود اضافه کردید بودید به شکل اشتباهی نوشته شده است. مثلا پسوند آن را به درستی تایپ نکرده اید. در این حالت لازم است نام دامنه را ویرایش نمایید. برای این کار در بالای صفحه بر روی لینک   Change a Domain Name  کلیک کنید.

در پنجره ی باز شده دامنه ی مورد نظر را انتخاب نموده و روبروی آن، نام دامنه را به شکلی که مایلید دامنه ی انتخاب شده به آن تغییر کند وارد

نمایید و در انتها بر روی دکمه ی Change کلیک کنید.


آیا این پاسخ به شما کمک کرد؟

  • 392
« برگشت